Inloopmiddag Zielsgesprek

Wanneer:
06/04/2019 @ 13:00 – 17:00
2019-04-06T13:00:00+02:00
2019-04-06T17:00:00+02:00
Waar:
Sterrenlicht
Haarstraat 6 Gorinchem
Contact:
Sterrenlicht
0183689497

Inloopmiddag Zielsgesprek

Zaterdag 6 april ben ik aanwezig bij het Sterrenlichtwinkel in Gorinchem.

Ik zal die middag korte zielsgesprekken geven. Kan je met mij kennismaken. Iets bespreken waar je in vast loopt. Of kennismaken met mijn manier van werken.

In deze tijden, van snelle groei, energie updates en grote transformaties, is het soms intens. Er gebeurt veel en dat maakt dat je soms niet goed weet waar je staat. Het gaat snel, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Dan is het fijn als er iemand even kan meekijken. Even kan meelopen met je, waardoor je weer verder kan. Levensvragen, waar sta ik nu? Waarin loop ik vast? Wat maakt dat dit op mijn pad komt?
Hoe kan ik hierdoor stappen, wat kan mij helpen?
Ik heb de mogelijkheid om jouw energie te voelen, om met jouw ziel in gesprek te gaan. Om te voelen wat er in jou blokkeert, waar je in vast loopt. Om daarover met jou in gesprek te gaan. Eventueel met mijn ervaringen, waardoor jij weer vooruit kan. Een keuze kan maken over hoe nu verder wilt.
Want ik geloof erin dat een ziel altijd vooruit wilt. Dat ook jij vooruit wilt. Maar nu in deze tijden, waarin alles zo snel gaat, lijkt het soms even onmogelijk en misschien wel eens teveel.

Ik geloof erin dat alles wat op jouw pad komt, je ook aan kan. Ook dat wat op jouw pad is, een ervaring is die jij als ziel graag wilde doormaken. Ik kan dan ook geen toekomst voorspellen, of keuzes voor jou maken. Daarmee sta ik een ervaring, die jij graag wilde maken, in de weg.

Deze inloop middag wordt gegeven door Marlene
De kosten hiervoor zijn 15,- euro.

Laat een reactie achter

×
×

Winkelmand