Multidimensionale Healingmiddag   “In jouw grootsheid staan”

Multidimensionale Healingmiddag “In jouw grootsheid staan”

Wanneer:
01/06/2019 @ 14:00 – 18:00
2019-06-01T14:00:00+02:00
2019-06-01T18:00:00+02:00
Waar:
Sterrenlicht
Haarstraat 6 Gorinchem
Contact:
Sterrenlicht
0183-689497
Multidimensionale Healingmiddag   "In jouw grootsheid staan" @ Sterrenlicht

Multidimensionale Healingmiddag
“In jouw grootsheid staan”

Ken je dat, alles lijkt te stromen, je voelt je goed en je kan de wereld aan. Je voelt je sterk en geniet van je energie, van jouw grootsheid. Alles gaat vanzelf. Je straalt en datgene wat jij graag wil, komt zo naar je toe stromen. Dan ineens kan iets je triggeren, vaak iets kleins, en lijk je opnieuw vanuit oude patronen te reageren. Terug te vallen in je onzekerheid, onmacht, verdriet of angst.

Dan lijkt het alsof je niets geleerd hebt. Alsof het je niet lukt om te blijven staan. Dan lijkt jezelf goed voelen, in je kracht staan, ineens ver weg. Het hoeft niet eens altijd iets groot te zijn wat je dan triggert. Maar toch, daar ga je. Opnieuw even in de oude energie. Met daarbij de oordelen over wie we zijn. En kan het moeilijk kan zijn om eruit te stappen.

Als er onder die oude patronen nog trauma’s hebt, kan zo’n moment ook behoorlijk intens zijn. Angsten aanraken die zelfs paniek kunnen omhoog brengen.

Op dat moment kan je een nieuwe laag aangeraakt hebben in jou die gezien wil worden. Of zijn de nieuwe patronen nog zo nieuw dat reageren vanuit de oude ik dichter bij je staat. Vaak onbewust en zo snel dat je amper door hebt wat er gebeurt.

Maar wat als je tegen oude saboteurs aanloopt. Dat het gaan staan in jouw grootsheid zo spannend is, dat terug stappen in oude patronen makkelijker is. Vaak zelfs zonder dat je het door hebt. Dan lijkt de stap naar jouw grootsheid te groot en triggert er zoveel in jou, dat je terug stapt in dat wat je eigenlijk niet meer bent. Dan kan een verantwoordelijkheid te groot voelen en is het oude slachtofferstuk makkelijker om in terug te stappen.

Velen van ons hebben een pittig leven gehad. Veel en hard gewerkt om erboven uit te groeien en zijn nu klaar om te gaan staan voor wie we echt zijn. Er zijn dagen dat dat heel goed gaat, dan stroomt alles in je en voelen we ons sterk. Kunnen we volledig in ons authentieke ik gaan staan. Lachen we om kleine dingen die gebeuren en lijkt niets ons echt te deren. Terwijl we een dag later opstaan en we ons weer klein voelen. Niets meer lijkt te stromen en voelen we opnieuw de onmacht in ons. Dan lijkt overgave aan dat wat is, zo moeilijk. Zoeken we opnieuw controlepunten. Om vast te houden aan dat wat eigenlijk niet meer is.

De komende periode, de gehele maand, staat in het teken van staan in je grootsheid. Durven datgene te gaan doen, wat eigenlijk al een hele tijd in je suddert. Dat maakt dat je nu echt al het oude mag gaan loslaten. Jouw grenzen mag voelen, doen wat jij graag wil. Zonder angst in het nieuwe te gaan stappen. Het overstijgen van de rollen die je hier op aarde gespeeld hebt.

Om daarin te helpen, geef ik een multidimensionale healingmiddag. Waarin ruimte is om jouw verhaal te delen, voor een groepshealing, samen te komen in een veilige setting, waarin jij als persoon volledig welkom bent.

Deze healingmiddag wordt gegeven door Marlène

Datum: Zaterdag 1 juni
Tijden:14:00 – 17:00 uur
Kosten: € 20,00 p/p

Dit is de eerste van een serie van multidimensionale healing middagen. De volgende middagen zijn op 22 juni en 13 juli.

Je kan elke middag los volgen!

Laat een reactie achter

×
×

Winkelmand